Byggnation av Notuddskajen
2022-05-25
Byggnation av Notuddskajen
2022-05-25

Året vid Kajstråket

Du som flanerar, promenerar, löptränar och cyklar vid Notuddskajen har en nyhet att se framemot i år: vi färdigställer kajstråket! På vägen dit lär du upptäcka andra läten än fågelsång och vågkluck.

Kajstråket är populärt och vi är glada att ha det klart för boende och förbipasserande. Jobbet kräver en annan trafik än den du kanske är van vid. Fler fordon som passerar i området innebär begränsad framkomlighet

Luft och läten – Vi bullrar och dammar en del. Det betyder inte att du ska sluta gå ut, men när du tar cykeln eller båten, går eller promenerar med hunden, blir framkomligheten begränsad.  Du som är van att gå vid kajen eller gatorna i området gör klokt i att välja andra vägar. Prova gärna att gå via Notuddsallén eller utmed Öster Mälarstrands Allé!

Vi arbetar med start mars/april fram till senhösten. Då har du som boende och förbipasserande fler saker att beskåda vid kajstråket. Till dess kan du med egna ögon se Notuddskajen ta form – ända fram till invigningen i höst.


För mer information, ring Kontaktcenter på 021-39 00 00, eller maila
kontaktcenter@vasteras.se

Du kan också ta del av nyheter på vasteras.se/östermälarstrand (prenumerera gärna, då missar du ingenting!)