Avstängning Notuddsallén
2020-09-25
Öster Mälarstrand Street Food park
2021-04-19

Nu färdigställer MUAB Sirentorget

Torget får två stora planteringsytor med träd och perenner. Dessa planteringar är omgärdade av murar av svensk Ävjagranit. Torgets golv ges en beläggning av svensk smågatsten av bohusgranit samt svenska mörkgrå granithällar.
Mitt på torget kommer en nästan 6m lång soffa stå. Den har gröna träribbor och gavlar i cortenstål med ett mönster som kommer åter i dagvattenrännorna på torget.  Soffan blir utrustad med belysning inuti som ska ge ett vackert sken. Soffan och papperskorgarna på torget tillverkas i Västerås på Tunbytorp av det lokala företaget Nordic parks.

På torget kommer det finnas effektbelysning i vegetationen samt 8m höga svarta trämaster  med strålkastare.

Träden somplanteras är Japansk Zelkova på torgets sida mot Ägirgatan och Sibiriskt korkträd kommer planteras på torget.

Vi hoppas du ska trivas på torget!