Ljusspridning på Bäckahästgatan
2020-05-29
Neptungatan avstängd!
2020-06-15

POP-UP PARK Öppnar 17 juni!

Välkommen till kvarteret Sjöormen

Kvarteret Sjöormen ligger en bit in i området vi håller på att bygga här intill. Följ bara Ägirgatan så kommer du till vår tillfälliga park! Välkommen till lite skönt häng, avstressande uteträning eller rafflande boulemarcher. Var med och ge platsen liv, i väntan på byggstart.

Vi har använt byggmaterial från området och gett sakerna en ny möjlighet, med nya funktioner. Med blommor och grönska fyller vi på med slingrande växtkraft. Men det som verkligen förvandlar platsen är du. Du och alla andra som faktiskt ser att det är en park. Även om den bara är för stunden.

Så passa på – en vacker dag drar bygget igång och då är den lilla parken ett minne blott. Låt den bli ett magiskt minne!